تبدیل استارتاپ به اسکیل آپ از چه طریق امکان‌پذیر است؟

تبدیل استارتاپ به اسکیل آپ از چه طریق امکان‌پذیر است

یکی از مفاهیم مهجور در ادبیات کسب‌وکارها، مفهوم اسکیل آپ است. در حالی که خیلی از صاحبان مشاغل نوپا اصرار دارند که خود را به عنوان یک استارتاپ معرفی کنند تا از برخی خدمات بهره ببرند، اعتبار یک اسکیل آپ بسیار بیشتر از یک استارتاپ است. در واقع، گاهی فراموش می‌شود که هدف اولیه یک استارتاپ، تبدیل شدن به یک اسکیل آپ است. در این مطلب قصد داریم ضمن معرفی مفهوم اسکیل آپ به روش‌های تبدیل استارتاپ به اسکیل آپ بپردازیم.

اسکیل آپ چیست؟

تبدیل استارتاپ به اسکیل آپ مسئله‌ای نیست که در یک لحظه خاص اتفاق بیفتد. این فرآیند نیازمند صرف زمان و رسیدن به مدارج متعددی است. این مراحل شامل عبور از موانع اولیه، پشت سر گذاشتن مراحل ارائه، جذب سرمایه، رشد سریع، نشان دادن پتانسیل برای موفقیت در بلندمدت و آمادگی برای حضور در بازارهای جدید است. وقتی یک استارتاپ به این درجه از توانایی رسیده باشد، می‌توان آن را اسکیل آپ نامید.

آیا استارتاپ شما برای اسکیل آپ شدن آماده است؟

به عنوان صاحب یک استارتاپ، شما باید بیش از هر کس دیگری با جنبه‌های مختلف استارتاپتان آشنا باشید. موارد مذکور در بند بالا چیزهایی نیستند که به راحتی به دست بیایند. زیرساخت‌های لازم برای تبدیل استارتاپ به اسکیل آپ شامل موارد مختلفی هستند که به نوع کسب‌وکار شما بستگی دارد. مثلاً اگر محصولی فیزیکی داشته باشید، برای صادرات آن به کشورهای دیگر نیازمند انبار، ادوات ترانزیت، انواع مجوز و از همه مهم‌تر، تبلیغات در آن کشور هستید.

درست است که باید آینده‌نگر باشید و بلندپروازانه تصمیم بگیرید؛ اما اگر در ابتدای راه هستید، تنها تمرکزتان باید روی یک مسئله معطوف باشد: فروختن.

با افزایش درآمد استارتاپ، بسیاری از موانع پیش روی شما برای تبدیل استارتاپ به اسکیل آپ از میان می‌رود. وقتی فروش خوبی دارید، سرمایه‌گذارها تمایل بیشتری برای شراکت با شما نشان خواهند داد و به این ترتیب، به موفقیت نزدیک‌تر خواهید بود.

بیشتر بخوانید: چگونه استارتارتاپ ثبت کنیم

نکات کلیدی در تبدیل استارتاپ به اسکیل آپ

در مسیر تبدیل شدن به اسکیل آپ، لازم است برخی مراحل را طی کنید:

  • ارائه محصولی متناسب با بازار

در مرحله استارتاپ بودن، شما حق دارید تجربه کنید. باید آزمون و خطا کرد تا کشف کنید چه محصولی در بازار مد نظر شما جواب خواهد داد. پس از کشف پاسخ این مسئله و نهایی کردن محصول است که می‌توانید پا به دنیای اسکیل‌ آپ‌ها بگذارید.

  • جذب سرمایه و تثبیت جریان‌های درآمدی

ذات استارتاپ با مشکلات مالی گره خورده است. وقتی توانستید سرمایه جذب کنید و جریان‌های درآمدی خود را تثبیت کنید، یک گام دیگر به اسکیل آپ شدن نزدیک شده‌اید.

  • توسعه تیم و ادوات

وقتی پا به بازار بزرگ‌تری می‌گذارید، باید آماده مواجه شدن با تقاضای بیشتر نیز باشید. ممکن است تامین نیاز بازارهای جدید با ادوات قبلی امکان‌پذیر نباشد. در نتیجه، چه در زمینه نیروی انسانی و چه در مبحث ادوات، باید کسب‌وکار خود را توسعه دهید.

تبدیل شدن به یک اسکیل آپ کار آسانی نیست. با این حال، با تمرکز روی فروش بیشتر، می‌توانید مقدمات تبدیل استارتاپ به اسکیل آپ را تسریع کنید.

منابع:

https://www.entrepreneur.com/article/330102

https://www.newbreedmarketing.com/blog/5-ways-to-transition-from-startup-to-scaleup

عضویت در خبرنامه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *