آیا استارتاپ ها می توانند مهاجرت کنند؟

مهاجرت استارتاپ‌ها

مهاجرت یکی از مسائلی است که این روزها ذهن بسیاری از افراد را درگیر خود کرده است. این مسئله این روزها تبدیل به یکی از دغدغه‌های فعالان اقتصادی نیز شده است. به همین دلیل، مهاجرت استارتاپ‌ها موضوعی است که قصد داریم در این مطلب به آن بپردازیم.

یک استارتاپ برای پذیرفته شدن در هرجا ابتدا می باست بتواند خود را به بهترین وجه معرفی نماید و اما بهترین روش ارائه ایده استارتاپ چیست؟

آیا استارتاپ هایی که در ایران فعالیت می کنند می بایست مالیات پرداخت نمایند؟ 

دلایل مهاجرت استارتاپ‌ها

دلایل مهاجرت استارتاپ‌ها می‌تواند چیزهای مختلفی باشد. همان‌طور که در جریان هستید، تحریم‌های اقتصادی مانع اتصال فعالان زمینه‌های مختلف در داخل کشور به بازارهای آزاد شده است. مهاجرت یک استارتاپ، جدا از این که می‌تواند آن استارتاپ را در محیطی رقابتی رشد دهد، امکانات بیشتری نیز در اختیار شما قرار می‌دهد.

مسئله بعدی این است که سطح حمایتی برخی از کشورهای میزبان استارتاپ‌های مهاجر، نسبت به حمایتی که در داخل کشور صورت می‌گیرد، بسیار بیشتر است. پس طبیعی است که برخی از صاحبان ایده‌های استارتاپی، مهاجرت را به عنوان یک هدف در نظر داشته باشند.

بیشتر بخوانید: مهم‌ترین نکات برای انتخاب ایده استارتاپی مناسب چیست؟

محبوب‌ترین مقاصد برای مهاجرت استارتاپ‌ها

ایالت کبک در کانادا یکی از محبوب‌ترین مقاصد برای مهاجرت استارتاپ‌ها است. کانادا ویزایی مخصوص استارتاپ‌ها دارد که با آن به دنبال جذب کارآفرینانی است که ایده‌های نوآورانه‌ای دارند. برای آن‌ها سوددهی و اشتغال‌زایی نیز جزو مسائل حائز اهمیت است.

برای برخورداری از ویزای استارتاپ ایالت کبک کانادا، لازم است واجد شرایط تشخیص داده شوید. این فرآیند نیازمند طی کردن چندین مرحله است. ابتدا باید اثبات کنید که ایده شما مورد تایید یکی از سازمان‌های مورد اعتماد دولت کانادا است. در مرحله بعد، باید سرمایه تعیین شده از طرف دولت کانادا را برای استارتاپ خود تامین نمائید. این مقدار برابر با 200000 دلار از سرمایه‌گذاران ریسک‌پذیر یا 75000 دلار از سرمایه‌گذاران فرشته می باشد. در صورتی که سرمایه شما توسط مراکز رشد تامین شود، نیازمند رسیدن به سقف خاصی نیست. با این حال، پذیرفته شدن در برنامه‌های حمایتی آن‌ها چندان آسان نیست. 

شرط بعدی، داشتن مدرک معتبر زبان انگلیسی یا فرانسوی است. در کنار آن، باید مدرکی دال بر اینکه حداقل یک سال در یک مرکز آموزش عالی تحصیل کرده‌اید ارائه دهید.

آخرین شرایط نیز شامل انجام معاینات پزشکی و عدم سوء پیشینه است. شرایط کلی مهاجرت استارتاپها چیست؟

بیشتر بخوانید: آیا استارتاپ من برای یک شتابدهنده مناسب است؟

امکان دائمی کردن ویزا پس از مهاجرت استارتاپ‌ها

برای دائمی کردن ویزای کانادا، لازم است استارتاپ شما دارای ویژگی‌هایی باشد. برای مثال، کسب‌وکار شما باید در خاک کانادا تاسیس و عملیاتی شود و شما حد اقل 10 درصد از حق رای را داشته باشید. نکته حائز اهمیت بعدی این است که هیچ فرد دیگری نباید مالک بیش از 49 درصد حق رای در این استارتاپ باشد.

توجه داشته باشید که مطالعه و تایید مدارک شما برای صدور ویزای استارتاپ نیازمند صرف چندین ماه است. با این حال، در طول این مدت هم می‌توانید با استفاده از ویزای کار و تا تعیین وضعیت ویزای استارتاپ، در کانادا ساکن شوید. لازم به ذکر است که در صورت دریافت این ویزا، می‌توانید اعضای خانواده درجه یک و همسر خود را هم همراه خود ببرید. اما نکته مهم این است که برای انجام چنین کاری، باید حداقل سرمایه‌ای معادل 52 هفته دستمزد یک فرد کانادایی داشته باشید. به ازای هر همراهی که داشته باشید، این مقدار بیشتر نیز خواهد شد.

عضویت در خبرنامه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *