شرایط مهاجرت استارتاپ‌ها چیست؟

شرایط مهاجرت استارتاپ‌ها چیست

مهاجرت یکی از اهدافی است که برخی از صاحبان ایده‌های خلاق آن را مد نظر دارند. ناامنی اقتصادی، عدم امکان اجرایی کردن برخی از ایده‌ها در ایران و نبود حمایت کافی را می‌توان از دلایل این امر برشمرد. مهاجرت استارتاپ‌ها امری ممکن، اما دشوار است. دولت‌های خارجی نمی‌خواهند تسهیلات مدنظرشان را صرف ایده‌های معمولی کنند. اما داشتن یک ایده تنها بخشی از فرآیند مهاجرت استارتاپ‌ها به کشورهایی مانند کانادا است. در این مطلب قصد داریم شرایط استارتاپ ها را مورد بررسی قرار دهیم تا اندکی با زیر و بم کار آشنا شوید.

داشتن ایده مناسب، اولین گام برای مهاجرت استارتاپ‌ها


هر استارتاپی برای اجرایی کردن یک ایده به وجود می‌آید. برخی از ایده‌ها به قدری جذاب هستند که در مقیاس جهانی نیز توانایی عملی شدن و رقابت با سایرین را دارند. ایده‌های مد نظر کشورهای پذیرنده نیز باید دارای چنین خواصی باشند. شرایط ایده‌هایی که مورد پذیرش قرار می‌گیرند بدین شرح است:

  • خلاقانه
  • دارای پتانسیل اشتغال‌زایی
  • قابلیت رقابت با سایر ایده‌های استارتاپی در بازارهای جهانی
  • مقیاس پذیری : یعنی این ایده قابلیت بزرگ شدن و اجرا در بازارها مختلف جهانی را داشته باشد

شرایط استارتاپ متمایل به مهاجرت


همان‌طور که گفتیم، داشتن ایده مناسب تنها گام اول است. برای مهاجرت استارتاپ باید برخی شرایط دیگر نیز شامل حال شما شود. این شرایط در هر کشوری با کشور دیگر متفاوت است. در اینجا، ما کشور کانادا را مثال می‌زنیم:

در ابتدا باید تضمین کنید که سرمایه لازم برای زندگی و استقرار در کشور میزبان را دارید. میزان این سرمایه به تعداد افرادی که قرار است در این مهاجرت همراه شما باشند، متفاوت است.

در مرحله بعدی باید مدرکی داشته باشید که نشان بدهد به زبان فرانسه یا انگلیسی تسلط کافی دارید.

برای مهاجرت به کانادا لازم است در مرحله بعدی، نامه تاییدی یکی از شرکت‌های معتمد دولت کانادا را داشته باشید. این شرکت‌ها همان شتاب‌دهنده‌ها یا شرکت‌های سرمایه‌گذاری فرشته هستند.

برای مهاجرت به کانادا از طریق معرفی استارتاپ، تا پنج نفر می‌توانند به عنوان صاحب کسب و کار معرفی شوند. هر یک از این پنج متقاضی می‌بایست صاحب حد اقل ده درصد از سهام آن استارتاپ باشند.

با داشتن این شرایط، شما می‌توانید برای مدتی در کانادا اقامت داشته باشید. اما برای دریافت اقامت دائم، شرایط کمی متفاوت است.

بیشتر بخوانید: انواع روشهای سرمایه گذاری را بیشتر بشناسید

شرایط دریافت اقامت دائم در کانادا از طریق استارتاپ


برای دریافت اقامت دائم کانادا، لازم است محرز شود که فرد متقاضی از کانادا به صورت مستمر مدیریت استارتاپ را بر عهده دارد. همچنین لازم است بخش مهمی از فعالیت‌های این استارتاپ در کانادا انجام پذیرد تا برای این کشور اشتغال‌زایی به همراه داشته باشد. در نهایت هم لازم است استارتاپ به صورت یک شرکت سهامی در کانادا به ثبت برسد.

بیشتر بخوانید: بهترین روش ارائه ایده استارتاپ چیست؟

همان‌طور که دیدید، مهاجرت استارتاپ‌ها به کشورهایی مانند کانادا غیرممکن نیست؛ اما چندان هم ساده نیست. مهم‌ترین بخش کار داشتن یک ایده مناسب و اقدام برای اجرایی کردن آن است.

در نهایت، امید ما این است که شرایط برای پیشرفت استارتاپ‌ها به نحوی پیش برود که هیچ صاحب ایده‌ای نخواهد ایده خود را در کشوری بیگانه عملی کند. در نتیجه، ایده‌ها، این سرمایه‌های معنوی، در کشور خودمان شکوفا شده و باعث ایجاد اشتغال شوند.

بیشتر بخوانید: vc یا cvc? تفاوت سرمایه گذاری جسورانه با سرمایه گذاری جسورانه شرکتی

در ایران نیز شتابدهنده ها و سرمایه گذاران خطرپذیر و فرشته سعی بر حمایت ایده های خوب و ناب دارند و اگر تیم ها بتوانند ایده های خود را بطوری مناسب ارائه نمایند احتمال رشد و رسیدن به سود دهی برایشان بسیار مساعد خواهد بود.

بیشتر بخوانید: چگونه سرمایه‌گذارها را مجاب به سرمایه‌گذاری کنیم؟ | موفقیت در جذب سرمایه

در مقالات قبلی هاوش لیست سرمایه گذاران خطر پذیر برای آن دسته از عزیزانی که آشنایی با این مقوله ندارند ذکر شده است. ضمن اینکه هاوش نیز به عنوان اولین شتابدهنده تخصصی صنایع خلاق، حامی ایده های شما می باشد و هر سال تعداد محدودی از ایده ها را جذب و شتابدهی می نماید. با آرزوی موفقیت برای تمامی جوانان این سرزمین.

عضویت در خبرنامه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *