معرفی سایت‌های مهم فریلنسری و حوزه آن‌ها

سایت‌های مهم فریلنسری ایرانی

در مطالب پیشین کار فریلنسری و مزایا و معایب آن را مورد بررسی قرار دادیم. همان‌طور که در آن مطلب هم به آن اشاره شد، انجام کار فریلنسری با تمام مزایایی که دارد، از امنیت شغلی بالایی برخوردار نیست. برای این که یک فریلنسر موفق باشید، باید کار کنید و رزومه خوبی داشته باشید. پیدا کردن پروژه‌های خوب هم همیشه راحت نیست. در این مطلب قصد داریم شما را با چند سایت آشنا کنیم که در آن‌ها می‌توانید پروژه پیدا کنید. چه در ابتدای راه باشید و چه در حال حاضر یک فریلنسر شناخته شده هستید، می‌توانید از این سایت‌ها کمک بگیرید. پس این شما و این سایت‌های مهم فریلنسری.

سایت‌های مهم فریلنسری در ایران

چه مبتدی باشید و چه حرفه‌ای، در این بخش می‌توانید با سایت‌هایی آشنا شوید که در آن‌ها می‌توانید پروژه‌های داخلی را ببینید. سعی کنید اطلاعات خود را به دقت در آن‌ها وارد کنید و به دنبال فرصت‌های شغلی بگردید.

پونیشا

پونیشا از جمله سایت‌های مهم فریلنسری در ایران است. در این سایت در هر حوزه فریلنسری که فعال باشید، می‌توانید پروژه پیدا کنید. از تولید محتوا گرفته تا انواع طراحی، همه و همه در پونیشا وجود دارد. تاکنون بیش از شصت هزار پروژه در این سایت انجام شده و نزدیک به دویست و هشتاد هزار فریلنسر در آن ثبت نام کرده‌اند. روش انتخاب پروژه در آن شبیه به مناقصه است و کارکردی آسان دارد. با این حال، بخشی از مبلغ دریافتی شما به حساب پونیشا خواهد رفت.

بیشتر بخوانید: شرایط مهاجرت استارتاپ‌ها چیست؟

انجام می‌دم

انجام می‌دم یکی دیگر از سایت‌های مهم فریلنسری در ایران است. این سایت محلی برای حضور بهترین فریلنسرهای ایران است. چه پروژه‌ای برای انجام داشته باشید و چه بخواهید پروژه‌ای انجام دهید، انجام می‌دم دوست شما خواهد بود.

تایپ ایران (تایپیران)

اگر یک تایپیست فو‌ق‌العاده‌اید و به دنبال کسب درآمد از این مهارت هستید، باید به این سایت سر بزنید. تایپیران می‌تواند یک سکوی پرتاب برای افراد مبتدی به دنیای پروژه‌های فریلنسری باشد.

بیشتر بخوانید: مهم‌ترین شاخص سنجش موفقیت کسب‌وکار چیست؟

ورکفا

فرض می‌کنیم شما فریلنسر هستید و دوستان فریلنسر زیادی نیز دارید. حالا بهترین سایت برای کسب درآمد کجاست؟ ورکفا. چرا؟ چون سیستم کسب درآمد در آن با سایر سایت‌های مشابه کمی فرق دارد. شما می‌توانید از این سایت پروژه بگیرید و حق‌الزحمه خود را بگیرید. تا اینجای کار که تفاوتی با سایر سایت‌های فریلنسری وجود ندارد. اما می‌توانید دوستان خود را هم به این سایت بیاورید و درصدی از مبلغ دریافتی آن‌ها را هم دریافت کنید. جذاب نیست؟

کارلنسر

کارلنسر یکی دیگر از سایت‌های مهم فریلنسری است که می‌توانید برای پیدا کردن پروژه روی آن حساب کنید. این سایت بر خلاف پونیشا از شما کمسیون دریافت نمی‌کند. زمینه فعالیت شما هم هر چه که باشد، می‌توانید در این سایت پروژه‌های مناسبی پیدا کنید.

بیشتر بخوانید: استارتاپ هایی که جایشان در ایران خالی است

سان تایپ

سان تایپ سایت مختص مهارت‌های مرتبط با متن است. ترجمه، تایپ، ویراستاری و نگارش مقاله مهارت‌هایی هستند که این سایت روی آن‌ها تمرکز دارد.

پارسکدرز

یکی از قدیمی‌ترین سایت‌های ایران در زمینه فریلنسری، پارسکدرز است. این سایت با تمرکز روی برون‌سپاری برنامه‌نویسی شروع به کار کرد و در ادامه سایر مهارت‌های فریلنسری را هم اضافه کرد.

امیدوارم توانسته باشیم با معرفی این سایتها به فعالان حوزه فریلنسری کمکی کرده باشیم و شما فریلنسرهای عزیز هرروز با کسب مهارت و توسعه فردی بتوانید به موفقیتهایی که مدنظرتان هست برسید.

اگر از فضای خانه برای انجام پروژه های فریلنسری خسته شدید و نیاز به شبکه سازی با دیگر فریلنسرها دارید هاوش میتواند به شما کمک کند، چقدر درمورد هاوش میدانید؟

آیا میدانستید تنها با ماهی 200.000 تومان می توانید دارای فضای کاری مناسب شوید و از خانه رهایی یابید؟ به پلن فضاهای کار اشتراکی هاوش نگاهی بیندازید.

عضویت در خبرنامه

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *