چگونه ورودی به سایت خود را افزایش دهیم?

افزایش ورودی به سایت

وقتی یک کسب‌وکار برای خود اقدام به ایجاد یک سایت می‌کند، از این کار اهداف متفاوتی را دنبال می‌کند. داشتن ورودی بالا به معنای بیشتر شدن احتمال فروش از طریق سایت و همچنین افزایش آگاهی دیگران در ارتباط با شما و کسب‌وکار شماست. به همین دلیل، یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های هر کسب‌وکاری، افزایش ورودی به سایت است. این عمل از چند طریق امکان‌پذیر است و در این مطلب قصد داریم به معرفی برخی از آن‌ها بپردازیم.

افزایش ورودی به سایت از طریق سئو

سئو از مهم‌ترین شاخصه‌های تعیین‌ کننده میزان ورودی به سایت است. سئو یا SEO از سرواژه‌های Search Engine Optimization تشکیل شده و به معنای بهینه‌سازی برای موتورهای جست‌وجو است.

سئو از دو بخش on page یا درون صفحه‌ای و off page یا برون صفحه‌ای تشکیل شده است.

سئوی درون صفحه‌ای

سئوی درون صفحه‌ای عبارت است از اعمالی که روی سایت انجام می‌شود تا آن را برای نمایش در موتورهای جست‌وجو به گزینه‌ای بهتر بدل کند. این تغییرات معمولاً بنا به الگوریتم‌های گوگل تعریف می‌شوند تا سایت شما در نتایج این موتور جست‌وجو در صفحات ابتدایی‌تر به نمایش دربیاید.

سئوی درون صفحه‌ای خود نیز دارای چندین بخش مختلف است. جدا از این که متن باید به صورت -اصطلاحا- سئو شده در سایت قرار بگیرد، مسائل دیگری نیز در این بین اهمیت دارند.

برای بهینه‌سازی سئوی متن، لازم است برخی نکات رعایت شود:

  • استفاده از کلمات کلیدی مناسب
  • استفاده‌ از سرتیترها و تیترهای مناسب
  • حفظ ساختار ترتیبی
  • پاسخ دادن به نیاز خواننده
  • استفاده از متادیتا
  • ارجاع دادن به لینک‌های معتبر
  • استفاده از کلمات کلیدی در تیترها

 

برای مثال، سرعت بارگذاری صفحات سایت از شاخص‌های بسیار مهم برای گوگل است. هر چه سرعت بارگذاری صفحات بیشتر باشد، امتیاز گوگل به سایت شما بهبود پیدا می‌کند.

لینک‌های داخلی که کاربر را بین مطالب داخل پیج انتقال می‌دهد، نشان از ساختار مناسب سایت شما دارد. به همین دلیل، گوگل برای این دسته از لینک‌ها نیز امتیاز قائل می‌شود.

این دسته از تغییرات که شما می‌توانید به واسطه‌ برنامه‌نویسی و سایر مهارت‌های تکنیکی در سایت ایجاد کنید، از جمله فعالیت‌های سئوی درون صفحه‌ای هستند.

یکی از کارهای مؤثر در افزایش فروش و ترافیک سایت استفاده از تکنیکهای دیجیتال مارکتینگ می باشد. امروزه توجه اکثر مدیران کسب و کار را به خود جلب کرده است.

یکی از تکنیکهای دیجیتال مارکتینگ استفاده از پتانسیل پیامک می باشد که بطور مفصل در مقاله ۹ گام برای بازاریابی پیامکی و جذب مشتری به آن پرداخته شده است.

سئوی برون صفحه‌ای

سئوی برون صفحه‌ای یکی دیگر از اعمالی است که می‌تواند در افزایش ورودی به سایت بسیار موثر باشد.

سئوی برون صفحه‌ای یک شاخص اعتبارسنجی برای سایت شما است. این شاخص براساس لینک‌هایی است که از سایت شما در سایر سایت‌ها قرار داده می‌شود‌. مسئله مهم در ارتباط با این لینک‌ها این است که بهتر است در سایت‌های فعال در زمینه مشابه اقدام به درج لینک کنید. در ایران، بسیاری از سایت‌ها در ازای دریافت مبلغی از شما، رپورتاژ آگهی می‌کنند. این نوع از آگهی شامل یک پست بلاگ است که خواننده را به سایت شما راهنمایی می‌کند.

یک راه دیگر، تولید محتوایی است که ارزشمند باشد و سایر سایت‌ها را مجاب کند که به سایت شما پیوند ارائه دهند. به این حالت، بک لینک ارگانیک گفته می‌شود.

یکی دیگر از روش‌های ایجاد بک لینک، استفاده از شبکه‌های اجتماعی است. جدا از این که کاربران این شبکه‌های اجتماعی به واسطه دیدن آن پست ممکن است سراغ سایت شما بیایند، امتیاز بک‌ لینک نیز برای شما محاسبه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: چند فعالیت مهم برای رصد نقاط ضعف و قوت سیستم فروش

 

 

عضویت در خبرنامه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *