مهاجرت به کشوری که با امکانات مطلوب پذیرای استارتاپها باشد یکی از اهدافی است که بسیاری از استارتاپها خواهان آن هستند. به همین دلیل، بسیاری از استارتاپها سعی دارند با سازگارترین روش و کمهزینهترین شکل ممکن توجه شرکتهای خارجی را به ایدههای کاری خود جلب کنند. بسیاری از مهاجران استارتاپی توانستهاند تاکنون جذب شرکتهای مطرح و پر درآمد اروپایی و یا آمریکایی شوند. ما در این مطلب سعی داریم به این موضوع بپردازیم که مهاجرت برای استارتاپها نویدبخش تحقق رویاهای کاریشان است یا نه.
بیشتر بخوانید: آیا استارتاپ ها می توانند مهاجرت کنند؟
مزایا و معایب مهاجرت استارتاپها : اصلیترین قطب جذب مهاجران استارتاپی کجاست؟
برای فهم بهتر مزایا و معایب مهاجرت استارتاپها، میتوانیم از مثال کشور کانادا بهره ببریم. کانادا با بالاترین میزان جذب مهاجران استارتاپی به یکی از قطبهای مهاجرپذیری دنیا تبدیل شده است. بهطوری که برای بسیاری از استارتاپها مهاجرت به مقاصدی غیر از این کشور مطرح نیست. همچنین، با در نظر گرفتن شرایط بسیار خوبی که کشور کانادا برای زندگی و اقامت خارجیان مقیم خود فراهم میکند، بسیاری از افراد با خرید ویزای استارتاپی، تنها سعی در اقامت در این کشور را دارند. بنابراین، کاملترین تعاریف درباره معایب و مزایای مهاجرت استارتاپی و اقامتی به این کشور تعلق میگیرد که ما به آن خواهیم پرداخت.
بیشتر بخوانید: حوزههای مورد علاقه کشورهای مهاجرپذیر استارتاپی
صرف هزینه مالی و زمانی
بسته به اینکه از چه کشوری و با چه هدفی قصد مهاجرت به کانادا را داشته باشید، شرایط متفاوتی پیش روی شماست. با توجه به شرایط بحرانی اقتصاد ایران و کاهش چشمگیر ارزش ریال در بازار جهانی، برای یک استارتاپ ایرانی مهاجرت به کانادا نیازمند صرف هزینه بسیاری است. بنابراین اگر بخواهیم درباره مزایا و معایب مهاجرت استارتاپها صحبت کنیم، نباید از برخی معایب آن از جمله ریسک بسیار بالا چشم بپوشیم. همچنین از جمله دیگر مسائلی که استارتاپ ایرانی برای مهاجرت به کانادا با آن روبرو میشود، صرف زمان طولانی برای پیدا کردن وکلا و شرکتهای معتبری است که به آنها در کسب ویزا کمک میکنند. بسیاری از شرکتها با دادن مشاورههای دلگرمکننده قصد فریب اشخاص و سودجویی از آنها را دارند. در چنین مواردی نیاز است که طی تحقیقات گسترده، از قابل اطمینان بودن وکلا و یا شرکتهای طرف مقابل خود مطمئن شوید.
بیشتر خوانید: درآمد دلاری فریلنسر | چگونه یک فریلنسر درآمد دلاری کسب کند؟
سوددهی بالا و امنیت شغلی
معمولا هدف هر استارتاپی در سود بالای مالی خلاصه میشود. عدهای از افراد ریسکهای موجود در کار استارتاپی را میپذیرند و موفق میشوند. عدهای دیگر نیز بدون آگاهی وارد حوزه استارتاپ میشوند و با شکست مواجه میشوند. اگر توان ریسکپذیری برای مهاجرت به کانادا را دارید، پیشنهاد ما انجام این کار است. چرا که با اقتصاد پویا و توسعهیافتهای که کشور کانادا دارد و نیز استقبال خوبی که از مهاجران به عمل میآورد، این ریسک ارزشش را دارد. شما بعد از مدتی با سیر صعودی روند سودآوری کار خود روبرو میشوید که به طور قطع تنها در شرایطی امکانپذیر است که ثبات اقتصادی یک کشور تضمین شده باشد. کشور کانادا نیز از این بابت یکی از مطمئنترین کشورهای جهان است.
در انتها این شما هستید که با تمام جزئیات کار و اهداف خود آشنایی کامل دارید و میدانید که چه بستری برای پیشرفت کار شما مناسبتر است. مزایا و معایب مهاجرت استارتاپها برای هر استارتاپ و با هر هدفی متغیر است و شما باید به بهترین شکل جوانب کار خود را بسنجید.