کوچینگ کسب‌وکار به چه معناست?

کوچینگ کسب‌وکار به چه معناست

در دنیای امروز، با پیشرفت روزافزون شیوه‌های تجاری و نیز وجود رقبای سرسخت و قدرتمند در امر تجارت، استفاده از روش‌های سنتی تجاری برای حفظ و رونق بازار یک کسب‌وکار تا حدودی کارایی خود را از دست داده‌ است. با درنظر داشتن شرایط نسبتا دشوار مدیریت منابع در کنار به‌روزرسانی پیوسته شیوه تجارت، آشنایی با روش‌های جدید کوچینگ کسب‌وکار نیاز هر تجارت کوچک و بزرگی است. اگر چه معمولا استارتاپ‌های نوپا رو به فراگیری اصول کوچینگ کسب‌وکار می‌آورند، اما با توجه به پیچیدگی شرایط بازار آموزش اصول آن از قدم‌های مهم برای تقویت شیوه‌ کار یک تجارت است. چرا که شیوه‌های نوین تجارت بر خلاف قدیم تنها مبتنی بر اصل تجربه نیستند و نیاز به آموزش دیدن توسط افراد متخصص در این حوزه امری اجتناب ناپذیر است.

در ابتدا بهتر است به این بپردازیم که کوچ کسب‌وکار چه کسی است؟

کوچ کسب‌وکار در واقع فردی است که سابقه حضور در یک یا چند تجارت موفق را داشته و یا دارد. اساسا این افراد تنها با تکیه بر تجربیات شخصی خود نمی‌توانند وارد عرصه کوچینگ کسب‌وکار شوند. دلیل آن هم این امر است که یک کوچ و یا مربی کسب‌وکار نیازمند دریافت آموزش‌های آکادمیک نیز می‌باشد تا بتواند برای هر تجارتی شیوه‌ عملکرد مختص آن را طراحی و پیاده کند. دلیل ایجاد تفاوت میان راهنمایی های کوچ تجاری با کتاب‌ها و مقالات اینترنتی آموزش دهنده کسب‌وکار نیز همین امر است. زیرا کتاب‌ها و مقالاتی که در این زمینه در دسترس هستند تنها اصول عمومی برای پیشرفت تجارت را به شما می‌آموزند، اما کوچ کسب‌وکار اصول جدید را با توجه به نیاز شرکت و یا موسسه شما طراحی و اجرا می‌کند‌.

بیشتر بخوانید: تست های شخصیت مناسب استارتاپ ها

مزایای بهره‌گیری از کوچینگ کسب‌وکار چیست؟

احتمالا شما قبل از بهره‌گیری از مشاوره‌های یک کوچ کسب‌وکار احساس کنید که این کار می‌تواند یک ریسک بزرگ تجاری برای شما و شرکتتان باشد. زیرا ممکن است برنامه‌ای که شما در نظر دارید در تجارتتان اجرا نشود و شرکت شما با شکست روبرو شود. اما با اعتماد به توانمندی کوچ تجاری خود در واقع تجارت خود را از خطرات احتمالی در امان می‌دارید. به‌طور کلی مزایای استفاده از کوچینگ کسب‌وکار به شرح زیر است:

آشنایی با نظرات یک فرد متخصص

تصحیح هرچه سریع‌تر اشتباهات

یادگیری روش‌های به‌ثمرنشاندن ایده‌های تجاری

فراهم‌آمدن فرصتی برای ایجاد شبکه‌

افزایش میزان درآمد

تقسیم بندی زمان برای اختصاص‌دادن وقت بیشتر به انجام کارهای تاثیرگذار

قدرت ریسک‌پذیری بیشتر

پیدا‌کردن فرد قابل‌ اعتماد

از دیگر مواردی که افراد را در همکاری با کوچ کسب‌وکار مردد می‌کند می‌توان به موارد زیر اشاره‌ کرد:

احساس عدم نیاز به مشاوره‌های کوچ کسب‌وکار

عدم اطمینان از صرف هزینه برای بروزرسانی شیوه‌های تجاری

توقع مدیریت تمام بخش‌های تجاری توسط کوچ کسب‌وکار

توقع حل آنی و سریع مشکلات با تلاش‌های کوچ تجاری

اگرچه میزان اعتبار تمام کوچ‌های تجاری مانند هم نیست، اما شما با توجه به سوابق و عملکرد آن‌ها می‌توانید انتخاب درستی انجام دهید. اغلب اوقات کوچ کسب‌وکار خود فردی است که تجارتی مستقل را نیز رهبری می‌کند و این موضوع می‌تواند به اعتبار تجربیات آن فرد بیافزاید. اما به‌هرحال، دریافت کمک از کوچ تجاری لازمه هر تجارت کوچک و بزرگی است

عضویت در خبرنامه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *