نکاتی که قبل از راه اندازی یک کسب و کار می بایست رعایت کنید؟
راه اندازی یک کسب و کار کوچک تصمیم کوچکی نیست. اما علیرغم فداکاریها و چالشهای بیشماری که صاحبان مشاغل کوچک با آن روبرو هستند، 84 درصد از صاحبان مشاغل کوچک حتی بعد از شکست، این کار را دوباره انجام میدهند. اگر به فکر راه اندازی کسب و کار جدید خود هستید، ابتدا باید نکات قبل از راه اندازی یک کسب و کار را به خوبی بلد باشید و انوع کسب کار و چند مدل کسب و کار پرکاربرد چیست؟ را در این مقاله به شما معرفی کرده ایم.
در اینجا 10 کاری که باید قبل از شروع یک کسب و کار انجام دهید آورده شده است:
1- مطمئن شوید که برای شما مناسب است:
با خود صادق باشید و از خود سوال کنید: آیا شما فرد مناسبی برای راه اندازی یک تجارت هستید؟ آیا می توانید ساعت های طولانی کار کنید؟ آیا می توانید فشار و انتقاد ها را تحمل کنید؟ آیا می توانید با شکست مالی کنار بیایید؟ اگر کسب و کار شما در ابتدا مشکل داشت، آیا به راه خود ادامه می دهید؟ دلایل راه اندازی هدف خود را بنویسید و تصمیم بگیرید که آیا برای شما مناسب است یا خیر، دانستن نکات قبل از راه اندازی یک کسب و کار بسیار مهم است.
مقاله آیا می توان کسب و کاری را بدون سرمایه آغاز نمود؟ به شما کمک زیادی می کند.
2- اطمینان حاصل کنید که محصول یا خدمات شما یک محصول ضروری است این موضوع در راه اندازی کسب و کار جدید بسیار مهم است :
ایده شما نباید جدید باشد، اما باید شما را از رقبایتان متمایز کند. همچنین باید بدانید که مردم برای خرید آن را می خواهند یا به آن نیاز دارند.
3- بازار خود را بهتر بشناسید این یکی از نکات قبل از راه اندازی یک کسب و کاراست:
تا جایی که می توانید تحقیق کنید. در مورد بازار، تقاضا، رقبای خود اطلاعات کسب کنید. با مشتریان بالقوه، رقبا، توزیع کنندگان و کارمندان سابق رقبا صحبت کنید. ایده خود را آزمایش کنید . این یک مرحله ضروری قبل از نوشتن طرح کسب و کار است.
4- یک طرح تجاری بنویسید :
این کار بسیار ضروری است. این نقشه هدف شماست به یاد داشته باشید، همیشه کسب و کار شما در حال تحول است و باید این تحول شامل اهداف، برآوردها و پیش بینی های بلندمدت باشد.
در صورت امکان، هر مرحله باید قابل اندازه گیری یا پیش بینی باشد تا بتوانید موفقیت خود را بسنجید و در صورت نیاز بتوانید به بودجه و سرمایه گذاری دسترسی داشته باشید.
5- یکی از نکات قبل از راه اندازی یک کسب و کار ساختار می باشد:
نوع شرکت شما باید مشخص باشد به عنوان مثال آیا شما یک شرکت محدود، یک شرکت با مسئولیت محدود (LLP)، یک شرکت سنتی تشکیل می دهید هر گزینه دارای مزایا و معایب است و شما باید تعیین کنید که چه چیزی برای شما بهتر کار می کند. برای اینکار می توانید از بازاریابی یا مقاله کاربردهای خلاقیت در فروش و بازاریابی شرکتها چیست ؟ استفاده کنید و در این راه به شما کمک می کند.
6- تصویر یا لگو مناسب :
این موضوع بیشتر از نام شما اهمیت دارد. این هویت برند شماست که به خالص ترین شکل آن تبدیل شده است . این دیدگاه و ارزش های شما را زنده می کند و شما را به مشتریانتان متصل می کند، بنابراین باید کمی به آن فکر کنید. این یکی از مهم ترین نکات قبل از راه اندازی یک کسب و کار می باشد. حتماً برای شما سوال شده است که چگونه نام برند را انتخاب کنیم ؟ با این مقاله قطعاً می توانید خیلی سریع برند محصول خود را انتخاب کنید.
7- سرمایه:
این یک سرمایه بزرگ است،که شما باید آن را خرج کنید و باید آن را از قبل تأمین کنید و شاید شما نیاز داشته باشید آن را از جای خاصی تأمین کنید یا حتی وام بگیرید و هنگام تامین مالی مسائل زیادی وجود دارد که باید در نظر بگیرید. شما باید بر امور مالی خود نظارت داشته باشید و باید به اندازه کافی پول نقد داشته باشید تا کسب و کارتان پیشرفت کند.
8- مکان یکی از مهم ترین نکات قبل از راه اندازی یک کسب و کار می باشد:
ممکن است در ابتدا اتاق خانه یا حتی یک زیر زمین برای کسب و کارتان خوب باشد، اما آیا همیشه مناسب است؟ باید حتماً یک مکانی را بخری یا اجاره کنید؟ و در مورد بیمه و نرخ کسب و کار خود تحقیق کنید و به این فکر کنید که اکنون چه چیزی برای شما مفید است و در زمان رشد به چه امکاناتی نیاز دارید. در راه اندازی کسب و کار جدید این نکات مهم هستند.
9- تیم IT یکی از نکات قبل از راه اندازی یک کسب و کار :
سخت افزار، نرم افزار و امنیت سایبری. بیش از هر زمان دیگری، نیاز دارید که این کار را به درستی انجام دهید، سرمایه گذاری در ابزار مناسب در دراز مدت به شما کمک می کند. سعی کنید در این زمینه تیم خوبی استخدام کنید.
10-کمک گرفتن:
حتی کسبوکارهای موفق و با سابقه طولانی به کمک نیاز دارند تا ایدههای جدید و برنامههای رشد را تقویت کنند، بنابراین کسبوکارهای جدید هرگز نباید به تنهایی تلاش کنند. مشاوره، راهنمایی و پشتیبانی درست می تواند به شما در برنامه ریزی تجاری، مسائل حقوقی، IP ، تامین مالی و سرمایه گذاری، تحقیق، طراحی، نمونه سازی و توسعه محصول، مکان، مسائل منابع انسانی و استخدام، بازاریابی، فروش و موارد دیگر کمک کند.
نتیجه گیری :
تا الان کسب و کار های زیادی راه اندازی شده است که می توان گفت بعضی از آن ها موفق شده اند و بعضی از آن ها شکست خورده اند اما هرکسی که می خواهد کسب و کار جدید را راه کند باید نکات قبل از راه اندازی یک کسب و کار را به خوبی بشناسد و آن ها بلد باشد تا در کسب و کار خود موفق شود.
منبع: