شتابدهنده هاوش آغاز به کار کرد

شتابدهنده هاوش جمعه ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ به صورت رسمی با حضور دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ساختمان سجاد پارک علم و فناوری خراسان افتتاح شد.

هادی زواشکیانی مدیرعامل شتابدهنده هاوش، یک سال و نیم پیش مجموعه سرمایه‌گذاری هاوش، تمرکز خود را بر روی استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان گذاشت و مطالعه‌ای یک ساله در پارک علم و فناوری خراسان انجام گرفت  که نتیجه آن تفاهم‌نامه ما با پارک علم وفناوری خراسان در سال گذشته بود و قرار شد شتاب‌دهنده هاوش در مرکز رشد فناوری‌های فرهنگی و زیات مستقر شود و مسئولیت دوره‌ی پیش‌شتاب این مرکز را برعهده بگیرد، به این صورت که خروجی‌های شتاب‌دهنده در صورتی که شرایط را احراز کنند، بتوانند وارد مرکز رشد شوند.

وی افزود: ما در نوع دوره‌ها بسیار کار کردیم و آموزش‌هایی را برای افرادی که مراجعه می‌کنند، تدارک دیده‌ایم تا آموزش‌هایی مرتبط ببینند و خروجی‌های قابل قبولی داشته باشیم. در همین راستا با کالج دانشگاه فردوسی مشهد برنامه‌ی فشرده آموزشی را تدوین کرده‌ایم که  طی دوماه آینده به مرحله اجرا خواهد رسید. 

مدیر عامل مجموعه «شتابدهنده هاوش» ابراز کرد: افراد قبل از اینکه وارد زمینه کارآفرینی شوند، علاوه بر دوره‌های کسب و کار، دوره‌های روان‌شناسی و یک‌سری بازی‌ها برای افردی که می‌خواهند کار تیمی را یاد بگیرند، تدارک دیده شده است، شرکت‌ها آموزش‌های لازم را می‌بینند، تیم‌ها تشکیل می‌شوند و بعد وارد  مرکز رشد خواهند شد.
زو‌اشکیانی خاطرنشان کرد: ما سرمایه‌گذاری را در دوره‌ی شتاب‌دهی انجام می‌دهیم و زمانی که شرکت‌ها به مرحله خاصی می‌رسند به دوره‌ی رشد ورود پیدا می‌کنند و در پارک علم و فناوری مستقر می‌شوند و بعد از این مرحله ما آن‌ها را به سرمایه‌گذار‌ها معرفی می‌کنیم.
 وی اضافه کرد: برای گسترش فضا در مشهد به عنوان اولین شهر در کشور، کمسیونی با حضور شتاب‌دهنده‌های فعال در مشهد شکل گرفته است که امیدواریم بتوانیم این رابطه را شکل دهیم تا در حوزه تخصصی‌شان باشد و بتوانیم از فضای یکدیگر استفاده کنیم، زیرا سیاست ما سیاست عدم تمرکز است؛ یعنی مهم نیست که تیم کجا مستقر شده است مهم  این است که ما با کمک همکاران و شتاب‌دهنده‌های دیگر آن‌‌ها را شناسایی می‌کنیم و بالعکس این کار قراراست برای تیم‌های شتاب‌دهنده‌های دیگر اتفاق بیافتد.
زو اشکیانی اظهار کرد: مطلب بعدی که در حال پیگیری آن‌هستیم و به جای خوبی رسیده است، طرحی با شتاب‌دهنده‌های غیر بومی مشهد است که قرار است فضاها‌ی خود را با آن‌ها در شهر‌های دیگر به اشتراک بگذاریم، این اتفاق خوبی است که بتوانیم از فضاهای موجود بهترین استفاده را ببریم. در ادامه این مراسم، قنبری مدیر پارک علم و فناوری خراسان عنوان کرد: اگر بخواهیم کل ماموریت  پارک علم و فناوری را در یک جمله بیان کنیم این است که افزایش ثروت مبتنی بر دانش است و تمام تلاش پارک علم و فناوری مبتنی بر این است  که در منطقه  بتواند این کار را انجام دهد و این اکوسیستمی که وجود دارد را به هم نزدیک کند.
وی گفت: در ایران معمولا در شبکه و شبکه‌سازی، گره‌ها و بازیگران فعالی داریم، اما ارتباط‌های ما ضعیف است و در راستای هم تعریف نشده است.
قنبری تصریح کرد: در ایران  فرصت این کار فراهم است که پارک علم و فناوری با کمک معاونت علمی، وزارت علوم و سایر ارگان‌ها بتواند تمرکز همه را به سمت فضای کسب و کار جلب کند و کل استان از هم‌افزایی این انرژی بهره‌مند شود.
وی اظهار کرد: اتفاق بسیار خوبی است که یک نهاد خصوصی در کنار یک نهاد دولتی با یکدیگر نفع مشترکشان را تربیت نهاد‌های خصوصی دیگر  قرار‌ دهند.


عضویت در خبرنامه