مشاور معاون علمی آستان قدس رضوی گفت: در چالش «فناوری پلیمرهای زیست تخریبپذیر» به دنبال آن هستیم تا به استفاده از ظرفیت علمی و فناوری شرکتهای دانش بنیان و نخبگان و نوآوران با حفظ کیفیت و استانداردهای لازم استفاده کرده و آن را اقتصادی کنیم.
علیرضا جاوید عرب شاهی امشب در نشست خبری که در دفتر پارک علم و فناوری خراسان رضوی برگزار شد، گفت: چالش «فناوری پلیمرهای زیست تخریبپذیر» با مشارکت معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور، شتابدهنده هاوش و پارک علم و فناوری خراسان رضوی در خرداد ماه در بنیاد پژوهشهای آستان قدس برگزار میشود.
مشاور معاون علمی آستان قدس رضوی ادامه داد: امروزه در ظروف و بستهبندیها به خصوص برای مواد غذایی از مواد پلاستیکی، نفتی، شیشه، فلزات و کاغذ استفاده میشود و کاربرد این مواد معایب متعددی را بهدنبال دارد که از جمله آنها میتوان به مهاجرت ترکیبات استفاده شده در فرمولبندی بستهبندی به ماده غذایی، ایجاد آلودگیهای زیستمحیطی و مشکلات بازیافت آنها اشاره کرد.
وی با بیان اینکه تولید روزافزون پلیمرهای مقاوم به تخریب زیستی منجر به تجمع ضایعات پلیمری در طبیعت شده و مشکلات زیستمحیطی فراوانی را ایجاد میکند و زبالههای پلاستیکی بهجا مانده همواره بهعنوان معضل بزرگی برای محیط زیست مطرح هستند.
جاوید عربشاهی با اشاره به اینکه مطالعات بسیاری در زمینه تخریب زیستی پلیمرها با هدف غلبه بر مشکلات زیستمحیطی ناشی از تجمع پلاستیکها در طبیعت در حال انجام است، ادامه داد: بهترین راهحل برای رفع این معضل، تولید پلیمرهای زیست تخریبپذیراست.
مشاور معاون علمی آستان قدس رضوی اظهار کرد: پژوهشهای جدید به یافتن جایگزینهای مناسب برای بستهبندیهای متداول معطوف شده و پلیمرهای زیست تخریبپذیر و سازگار با محیط زیست بهعنوان راهحل مناسب برای این موضوع پیشنهاد میشوند.
وی افزود: با توجه به حجم بالای استفاده از لیوان، ظروف یکبار مصرف و کیسههای حمل کفش در حرم مطهر رضوی، توجیه پذیر شدن استفاده از این زیست پلیمرهای تخریبپذیر یکی از مهمترین چالشهای پیشرو است و در این چالش بر آن هستیم تا به استفاده از ظرفیت علمی و فناوری شرکتهای دانشبنیان، نخبگان و نوآوران با حفظ کیفیت و استانداردهای لازم استفاده از این مواد را اقتصادی کنیم.
جاوید عربشاهی با تاکید بر اینکه در این چالش به دنبال آن هستیم تا به استفاده از ظرفیت علمی و فناوری شرکتهای دانش بنیان، نخبگان و نوآوران با حفظ کیفیت و استانداردهای لازم استفاده از این مواد را اقتصادی کنیم.
مشاور معاون علمی آستان قدس رضوی اضافه کرد: در ابتدا 62 طرح تا اول خرداد ماه به دبیرخانه ارسال شد که در مرحله اول داوری براساس مستندات 24 طرح که استانداردهای اولیه را داشتند انتخاب شدند، با آنها تماس گرفته شد و نمونه اولیه را ارسال کردند.
وی با بیان اینکه سه ویژگی برای طرحهای این چالش در نظر گرفته شده است، ادامه داد: یک اقتصادی بودن این طرحها، دوم قابلیت تولید انبوه داشتن این طرحها و سوم فرمولاسیون آنها است که قابلیت زیست تخریبپذیر بودن مواد اولیه آنها است که باید توسط آزمایشگاههای مورد تایید آستان قدس رضوی آزمایش شوند.
مشاور معاون علمی آستان قدس رضوی با اشاره به فرآیند برگزاری این چالش، افزود: این چالش در 6 مرحله شامل طراحی فراخوان، انتشار فراخوان، ارائه و تدوین طرح، بررسی طرحها، ارسال نمونه اولیه و داوری طرحها با حضور 5 داور از دانشگاه پتروشیمی تهران برگزار میشود.
جاوید عربشاهی بیان کرد: 10 رویداد با هدف حل نیازها و چالشهای آستان قدس رضوی به زودی برگزار میشود که چالش فناوری پلیمرهای زیست تخریبپذیر اولین چالش آن است و در پایان نیز به طرحهای برگزیده توسط نهادهای حامی و سرمایهگذاران این مرحله تسهیلات حمایتی اعطا میشود.
گفتنی است؛ برگزیدگان رویداد چالش فناوری پلیمرهای زیست تخریبپذیر روز پنجشنبه ۳۰ خرداد ماه در بنیاد پژوهشهای آستان قدس اعلام میشوند.
یک پاسخ
سلام
محمدی هستم
سایتتون رو بررسی کردم
محتواهای خوبی نوشتین
سایتتون سرعت مناسبی داره
من هم مثل شما سایت هام رو با وردپرس می سازم
وردپرس واقعا محشره و خیلی زود با وردپرس میشه اومد تو صفحه اول گوگل
یک موردی که من تو سایت شما دیدم اینه که تعداد بک لینک هاتون خیلی کمه
برای همین هم هست که تو تعداد زیادی کلمه کلیدی مهم تو صفحه اول گوگل نیستید
راستی یادم رفت بگم ، من متخصص سئو هستم
اگه یه مقدار در مورد بک لینک سازی فعالیت کنید ، مطمئنا نتیجه های فوق العاده ای می گیرید
یه سایت هست بک لینک رایگان و پر قدرت رو برای مدت محدود برای دانلود قرار داده
یه رپرتاژ خبری هم به ارزش 400 هزار تومان داره رایگان میده
پیشنهاد می کنم حتما دانلود کنید مختص سایت های وردپرسی مثل شماست
تا هنوز بر نداشتن ، برید دانلود کنین
لینک دانلود اگه اشتباه نکنم این بود
https://co10.ir/product/free-backlinks-reportage/