دلایل ضرورت مشاوره استارتاپی

دلایل ضرورت مشاوره استارتاپی

از آنجاییکه ماهیت یک استارتاپ کشف و یافتن است، تیم های استارتاپی و استارتاپ ها معمولا برای توسعه کار و محصول و بازار خود دائما در حال تحقیق و اکتشاف هستند و برای اینکه بتوانند در دنیای رقابت جلوتر از دیگران باشند، باید همواره دانش و اطلاعات خود را در مسائل مربوط به خود به روز کنند. همچنین استارتاپ ها نیاز به آموزش و یادگیری مفاهیم جدید کسب و کار دارند و جستجو برای یافتن مفاهیم کسب و کار شاید فرصت زیادی را از آنها بگیرد و نتوانند بر روی آنچه که باید، تمرکز کنند. یک مشاور استارتاپ یا مشاور کسب و کار نوپا، ضمن تسهیلگری در یافتن راهکارها، به تیم استارتاپی کمک می کند تا ایرادات خود را یافته و از بین انتخاب هایی که در زمینه های مختلف دارند، بهترین را برگزینند. در این مقاله به مهمترین دلایل ضرورت از مشاوره استارتاپی می پردازیم.

  • عدم وجود برنامه‌ای مناسب و دقیق برایراه‌اندازی استارتاپ
  • تشکیل درصد بیشتر افراد تیم از نیروهای فنی
  • نبود تجربه کافی
  • نبود فکر اقتصادی
  • مشکل در بازاریابی محصول
  • عدم آشنایی با استراتژی‌های استارتاپی
  • عدم آشنایی با مخاطبین هدف محصول نهایی
  • سرمایه گذاری نامناسب
  • عدم آشنایی با انواع مدل کسب و کار
  • نبود تفکر لازم برای ایجاد چالش بین افراد تیم
  • نبود انگیزه کافی

با ظهور الگوهای موفق از کسب‌وکارهای اینترنتی و ایجاد روش‌های مختلف برای کسب درآمد از اینترنت، بسیاری از افراد به این حوزه ورود پیدا کردند، اما غالبا با چالش‌های مختلفی روبرو شدند. چگونگی راه‌اندازی استارتاپ، روش‌های کسب‌ درآمد از اینترنت، مسائل حقوقی استارتاپ‌ها، جذب سرمایه‌گذار، تیم‌سازی، ارتباط با سرمایه‌گذار و برخی مسائل دیگر از جمله مهم‌ترین چالش‌های فعالان اکوسیستم استارتاپی به شمار می‌روند. این مسائل و چالش‌ها باعث شده تا اکثر فعالان اکوسیستم برای پیش‌برد اهداف خود به مشاوره استارتاپی نیاز پیدا کنند.

یک استارتاپ بدون بهره مندی از نظرات و استراتژی هایی که یک مشاور در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد، نمی تواند مسیر موفقیت خود را هوشمندانه طی کند و با روبرویی با هر نوع بحرانی ممکن است روحیه خود را ببازد و خیلی زود به مرحله شکست برسد.

واقعیت این است که همه‌ی استارتاپ‌ها به هیئت‌مدیره نیاز ندارند، ولی بسیاری از مواقع به مربیانی که بدون اعمال‌نفوذ در تصمیمات نهایی و نشستن بر صندلی سهامداران، راهنمای راه باشند احتیاج پیدا می‌کنند. کمک گرفتن از مشاوران نه ‌تنها در مراحل اولیه‌ی راه‌اندازی استارتاپ، بلکه در همه‌ی نقاط عطف مسیر (مثلاً قبل از عرضه‌ی محصول به بازار یا مرحله‌ی اعلام فروش) به کارآفرینان کمک می‌کند. در عین حال مدیران هر کسب و کاری ضمن استفاده از مشاوران با تجربه باید توانایی مدیریت  کسب و کار خود را افزایش دهند.

برای به موفقیت رسیدن کسب و کارنوپا پول نقش مهمی را ایفا می‌کند، اما این مورد تنها فاکتور رسیدن به موفقیت نیست، کارآفرینان برای رساندن کشتی کسب و کار خود به سکوی موفقیت به داشتن چند مشاور باتجربه که آنها را در مسیر پردست انداز کارآفرینی راهنمایی کنند نیازمند هستند. هر مشاور می تواند در یک زمینه به شما مشاوره داده و شما را هرچه بیشتر به موفقیت نزدیک نماید. شتابدهنده هاوش با جمع آوری تیمی جامع از مشاوران با تجربه در حوزه های مختلف و مورد نیاز استارتاپ ها در تلاش است بتواند مشاوره ای چند بعدی و کامل به تیم های استارتاپی ارائه دهد. جهت آشنایی با تیم مشاوره شتابدهنده هاوش و استفاده از خدمات آنها نیاز نیست حتما از استارتاپ های پذیرفته شده در این شتابدهنده باشید. کلیه افراد با ایده ای تازه برای راه اندازی کسب و کار می توانند از این خدمات استفاده نمایند. کافی است از طریق سایت درخواست خود را ثبت نمائید.

 مشاوره راه اندازی استارت آپ به شما کمک می کند که از همان ابتدای راه اندازی استارتاپ تخمین درستی از میزان سرمایه ای که نیاز دارید، بزنید. 

اشتباه غلطی که بعضی از کسب و کارها در روند کاری خود می کنند، این تفکر است که فقط کسب و کارهای بزرگ نیاز به مشاور دارند. در صورتی که این تفکر کاملا غلط و اشتباه است. حتی کسب و کارهای کوچک هم در ابتدای کار به مشاور نیاز دارند. شما در ابتدای راه هستید. شرکت به کسی که تجربه و مهارت هایش را در اختیار شما قرار دهد، به شدت نیاز دارد. شما افراد زیادی را در خدمت ندارید و مشکلات زیادی را در ابتدای راه پیش رو دارید، پس کسب و کار و استارتاپ شما چه بزرگ باشد و چه کوچک، حتما به مشاوران متخصص نیاز دارد. مشاوران خوب حتی می تواند پلی برای ارتباط بین شما و سرمایه گذاران باشند. اگر مشکل یا کمبود نیرویی در شرکت حس می‌شود، مشاور مناسب ترین راه حل را پیش روی شما قرار می دهد. یک مشاور استارتاپی خوب تمامی استراتژی‌های ممکن را برای شما پیاده‌سازی می کند تا در هر مرحله به موفقیت نهایی نزدیک‌تر شوید.

بهترین زمان برای برخورداری از خدمات ارزنده مشاوران استارتاپی درست قبل از راه‌اندازی استارتاپ است. مخصوصا برای راه اندازی استارتاپ در ایران باید مدتی قبل از راه‌اندازی و پیاده‌سازی استارتاپ از استراتژی‌ها و خدمات مشاوران استفاده کنید.  مشاورین با تجربه با تحلیل و بررسی تمامی زیرساخت های موجود، شما را از تمامی مسائل پیش رو آگاه می سازند و کمک می کنند که با یکدیگر تمامی فراز و نشیب های مسیر را طی کنید.

گردآورندگان: تکتم زحمتکش مجانه، مونا فدایی

منابع:

http://nextjobs.ir/featured_item/startup-advice/

https://virgool.io/@nextjobs

https://alobiz.com/blog/Startup-Consulting/

http://www.entportal.ir/13850

https://www.zoomit.ir/2017/12/29/266414/reasons-startup-need-advisory-board/

عضویت در خبرنامه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *